Een Travellerspoint blog

Een weekje ver...

En de tijd gaat veel te snel!

Buenas noches, voor jullie toch al.

Gistren hebben we niet zoveel gedaan. t Stadje gaan verkennen. inkopen gaan doen en gaan zwemmen in een soort zwemvijver tussen de honderden vissen.

IMG_1116.jpg

s Avonds hebben we gekookt en daarna nog een stapje {lees salsa} gaan zetten in de straten van merida. We koken bijna iedere dag zelf het avondeten. Kip {bonen voor de 3 veggies} met rijst of patatjes of fajittas en groentjes. s Middags meestal vers fruit en s morgens cornflakes of toast met confituur.

Mexico_reis_052.jpg

Vandaag was wel een drukke dag. We hebben een klein dorpje bezocht waar een marktje aan de gang was en we nog veel mensen in traditionele maya-klederdracht zagen. Daarna hebben we Uxmal bezocht, een niet toeristisch maar indrukwekkend maya-complex.

IMG_1132.jpg

Dan zijn we de in de grotten van calquetoc geweest waar maya s in de ondergrondse kamers leefden en vrouwen offerden. Die grottentocht woog nogal zwaar door op de conditie. We moesten ons vaak al sluipend voortbewegen of langs touwen naar beneden gaan maar t was zeker meer dan de moeite waard. Ten slotte hebben we nog afkoeling gezocht in een cenote {een meer in een grot} waar we ook gesnorkeld hebben tussen de stalagtieten en stalagmieten. Zotjes was dat¡

Zozo dat was het zo n beetje. k Heb nooit veel tijd om verslag uit te brengen, k vind zelfs geen tijd om mn dagboek bij te houden. Maar kwil jullie toch nog een beetje op de hoogte stellen van de zaken hier dus kzal blijven mn best doen om op internet te geraken.

Tot de volgende
X Philippa

Geplaatst door Philine 21:58 Gearchiveerd in Mexico

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint