Een Travellerspoint blog

The final countdown

Hellowww, hier ben ik terug.

De rest van de groep is gaan snorkelen dus ik heb es een middagje tijd zat om te internetten en te bellen naar huis. Reden waarom ik niet mee ben met de groep is omdat het namiddagje Caraïbische kust van gistren me fataal is geworden. Rood van kop tot teen met mn voeten, billen en buik als meest pijnlijke plaatsen dus kzag t nie goe zitten om me in zo n wetsuit te wurmen als de minste beweging al pijn doet.

mexico_2_114.jpg

We zitten nu in een totaal ander mexico dan we gewend zijn. Van armoede en prachtige natuur naar het toeristische riviera maya. Echt aan het uitbollen dus. Spijtig dat het einde al in zicht is. Toch vinden we het niet zo erg om t nu wat rustiger aan te doen want we hebben allemaal wel een of ander kwaaltje. Wie niet verbrand is, heeft wel diarree of een verkoudheid door de aircos of ontstoken insectenbeten ofzo. Twas zelfs zo erg dat de Kris (ons reisbegeleider) gistrenavond 'spreekuur' heeft gehouden met zijn ehbo-kit bij de hand en 1 voor 1 mochten we met ons kwaaltjes een pilletje of zalfje of pleistertje gaan halen . Was wel grappig.

De stranden zijn hiel wel magnifiek. Parelwit zand en het blauwste schoonste water dat je je kunt voorstellen. Daar nog wa palmbomen bij en dat geeft een zicht dat ik tot nu toe alleen nog maar in boekskes gezien heb. We hebben daar natuurlijk van geprofiteerd om fotoshoots te doen hehe. k Heb trouwens al redelijk wat fotos genomen. Zo n 520 voor t moment (en een paar filmpjes) maar k heb me de laatste week moeten inhouden omdat mn batterijen bijna plat waren en de hutjes waar we sliepen soms geen electriciteit hadden.

IMG_1432.jpg

k Heb de vorige keer nog vergeten te schrijven dat we aan de meren van lagos de montebello op paarden gereden hebben. Amai wat een avontuur was me dat. Ik, die vroeger voor geen geld van de wereld op een paard te krijgen was, had mezelf gemotiveerd om het toch te doen met t gedacht dat er niet veel kan mislopen om een toereke op een paard in de open vlakte te rijden. Ja lap, kleine misrekening want we werden met die paarden het bos ingestuurd met smalle weggetjes en serieuze hoogteverschillen met een modderige ondergrond er bovenop. k Moet eerlijk toegeven dat ik t nie altijd even leuk vond als da paard in draf een hellingsje naar beneden liep en ondertussen probeerde niet uit te glijden maar kben toch blij dat ik t gedaan heb.

mexico_2_006.jpg

De groep valt nog altijd supermee. We zijn al volop plannen aan het maken voor reunies, shopnamiddagjes, kotbezoeken, fuiven etc... En ook ons reisbegeleider is een superkerel. Wel toegeven dat hij t nie altijd makkelijk heeft met 9 plagende grieten op zijn dak maar hij kan er nog atijd mee lachen.

Jahhh kga nog es terug naar ons jeugdherberg. Douchke pakken en boekske lezen tot de rest terug is en vooral nog ferm genieten van de laatste daagjes hier *zucht*

Hasta luegoooo
xxxx

Geplaatst door Philine 14:48 Gearchiveerd in Mexico

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint